Beste Zuiderduin bewoners,

Het is weer tijd om bijeen te komen en we nodigen jullie daarom uit voor de algemene ledenvergadering van de Bewonersvereniging Zuiderduin op donderdag 17 mei Uitnodiging ALV Zuiderduin 17 mei 20182018 in het Topsportcentrum. Inloop met koffie vanaf 19.00 uur, de vergadering start om 19.30 uur.

We geven een overzicht van de bewonersvereniging over het afgelopen jaar en blikken vooruit. We hebben een aantal gastsprekers uitgenodigd die de laatste stand van zaken komen vertellen over de ontwikkelingen in en om Duin.

Zo komt Meta Drunen vertellen over de ideeën van StrandLab n.a.v. de overleggen over de kustzone van Almere. Praat Ernst-Jan Giethoorn ons bij over de buitendijkse ontwikkelingen vanuit de Gemeente en licht Tom Lankhorst van Amvest de laatste stand van de ontwikkelingen in Duin toe.
Vanuit het ledenbestand zijn de emailadressen gebruikt om deze brief aan de leden te sturen. Vanwege nieuwe wet- en regelgeving hebben wij na 25 mei 2018 uw toestemming nodig om u berichten te mogen blijven sturen via e-mail. Bij de ledenvergadering ligt er bij de koffietafel een lijst waar u kunt aangeven of wij u mogen blijven benaderen via dit of een ander e-mailadres.

 

In de bijlage staat meer informatie. Wij hopen jullie allemaal de 17e te zien!

 

Met zanderige groet,

Victor, Peter, Yona, Maaike, Frank en Daan