Beste bewoners,
Vorige week is door de aannemer Reinbouw aanvullend onderzoek gedaan in Zuiderduin naar de gevelbeplating van de woningen, de luifels en de bergingen. Hieruit is het volgende naar voren gekomen: bij een klein aantal gevelbeplatingen vindt onthechting van de kit plaats, waardoor de gevelbeplating uiteindelijk los kan komen te zitten van de achterconstructie.
Om te voorkomen dat de gevelbeplating loslaat, gaat Reinbouw vanaf vrijdag 15 januari a.s. bij alle woningen in Zuiderduin, die voorzien zijn van deze antraciet/grijze gevelbeplating, de beplating borgen door middel van schroeven in een bijpassende kleur.
Deze schroeven zullen wij:
• Ter plaatse van de luifels en bergingen vanaf de grond aanbrengen;
• Ter plaatse van de gevelbeplating aan de voorzijde vanaf een hoogwerker aanbrengen;
• Ter plaatse van de gevelbeplating aan de achterzijde vanaf het dakterras aanbrengen.
Voor de werkzaamheden aan de luifels, bergingen en voorzijde hoeft u niet thuis te zijn. Voor de werkzaamheden aan de achterzijde zullen wij in eerste instantie bij u aanbellen om op dat moment direct de werkzaamheden uit te voeren. Mocht u op dat moment niet thuis zijn, dan proberen wij het later nog een keer of nemen met u contact op om een afspraak in te plannen.
De werkzaamheden voor uw gehele woning duren naar verwachting één à twee uur, de totale doorlooptijd in Zuiderduin zal een aantal weken zijn.
Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden, dan kunt u per mail contact opnemen met office@reinbouw.nl.
Met vriendelijke groet, Team DUIN